Răspuns :
x³ +2x² - 6x + 3
Acum o sa calculam f(1) , ca sa calculam f(1) trebuie sa il inlocuim pe x cu 1.
f(1) = 1³+2·1² -6 + 3
f(1) = 1+2-6+3
f(1) = 6-6
f(1) = 0
1³+2*1²-6*1+3=1=2+3-6=6-6=0
chiar ai probleme la asa ceva, vrei sa faci o gluma sau sa ne testezi???
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Pe curând și nu uitați să ne adăugați la favorite!