Răspuns :
2x-(-4)<=6
x<=3(2x-1)+18
2x+4<=6
2x<=2
x<=1
x<=6x-3+18
x<=6x+15
x-6x<=15
-5x<=15
x>=-3
x∈(-∞,1]∪[-3,+∞)
x<=3(2x-1)+18
2x+4<=6
2x<=2
x<=1
x<=6x-3+18
x<=6x+15
x-6x<=15
-5x<=15
x>=-3
x∈(-∞,1]∪[-3,+∞)
2x-(-4) ≤6
2x+4≤6
2x≤6-4
2x≤2
x≤1
x≤3(2x-1) +18
x≤6x-3+18
x≤6x+15
-5x≤15
x≥-3
2x+4≤6
2x≤6-4
2x≤2
x≤1
x≤3(2x-1) +18
x≤6x-3+18
x≤6x+15
-5x≤15
x≥-3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Pe curând și nu uitați să ne adăugați la favorite!